Mer enn bare hunder

De fleste av oss har hørt om dyre-pensjonat, eller kennel for hunder og katter. Steder hvor du vanligvis leverer din hund for plassering og holding av din kjæledegge. Enten du er på ferie, eller du er ute av stand til å ta vare på din firbente venn for en liten tid. Noen av dyre-pensjonatene tar imot katter og smågnagere, men dette er ikke fullt så vanlig for dem. På Internett kan du finne hva du søker enten det er Storspiller kasino spill eller andre lidenskaper du har som for eksempel dyre-passer.

Dyre-pass i hjemmet

Noen steder tilbyr tjenester for dyrehold hvor dyret forblir i hjemmet. med personer som kommer hjem til deg istedenfor at du bortplasserer ditt kjære familiemedlem. Dyre-passeren lufter, mater og hjelper til med din kjære når du ikke kan. De er også behjelpelige hvis de må frakte dyret til veterinær om noe uforutsett oppstår. Mange kennel tilbud betyr ofte lite rom å boltre seg på for hunder og katter. Det kan ofte bli konflikter og stress med mange dyr på et sted.

Særlig katter trenger litt fritt rom og noen trær å klatre i. De jakter og løper etter insekter, og liker å ha litt natur rundt seg hvor de kan gjemme seg for ro og hvile. Her er litt informasjon om en gledeshistorie hvor lidenskap til dyr har et flott resultat. Mange finner alternative gleder og inspirasjon når de vender lidenskaper til sin ny alternativ jobb som dyre-passer.

Dyr som inspirerer

Vi har stiftet bekjentskap med flere dyr opp gjennom årene, som Julius, hvor lidenskap for dyr tar uventede retninger. Mange finner sin lidenskap som puse-passer og ingenting er galt med det. Noen tilbyr kun lufting men andre tjenester er også vanlig. Det er ikke alltid at venner og familie har den kompetansen som kattepass krever. Det er som regel mer enn bare litt pass og kos om skal til for å gjøre både katt og eier lykkelig. Det er et stort ansvar å ha en katt, og det er forkastelig om de blir overlatt til seg selv fordi det er ferie eller noe uventet skjer.

Smågnagere

Våre minste dyr trenger som regel ikke mye, og de er vant til å klare seg selv. De aktiverer seg selv med leker og aktiviteter de har i buret sitt. De trenger ferskt vann, og kanskje noen godbiter, men er ellers greie alene. Ved siden av smågnagere som kanin, og hamster hender det at reptiler som skilpadder trenger litt ettersyn. Ungdommer bidrar ofte til pass og hjelp av disse, og dette er for mange deres første jobb. De små vennene våres trenger oppmerksomhet, pålitelighet, og kos selv om hverdagen endres for dem. Disse tjenestene blir mer vanlig, og de dekker faktiske behov.

Hjemme er best

Mange katter trives best hjemme, og er ikke glad i å reise. Det er fint med disse tjenestene som tilbyr hjemmebesøk, og er der for din kjæres ve og vel. Når vi vet at de har det trygt og godt, så vil vi lettere håndtere vemodet som kommer ved å etterlate dem for ferie eller tid borte fra hjemmet. Kostnadene for disse tjenestene varierer avhengig av hva du trenger gjort.

Oppmerksomheten rundt riktig dyrehold er på vei opp. Det er viktigere å omplassere dyret hvis en finner ut at det ikke passer, enn å overlate dyret til seg selv.